banner reviderm academy
reviderm academy

REVIDERM academy

U en uw medewerkers kunnen in het 1e REVIDERM jaar gratis alle SkinBasic en Skin-Expert-productseminars bezoeken op ons opleidingsinstituut gelegen in Breukelen of Dusseldorf.

Basis | SkinCare | SkinPurity | Tele Angi | SkinCare sensitive | Diagnostic SkinExpert | Chemical Peel & Brightening | MultiTreatment

sticker.004

Uw weg naar succes

Kies uit 20 seminaronderwerpen en 230 seminardata in de BENELUX:

reviderm academy seminarthemen

SkinProfessional
Het seminar richt zich op op veeleisende huidproblemen op het hoogste niveau (o.a. Cosmetica, SkinBusiness). Boekbaar voor alle distributeurs met een SkinExpert-certificering.

SkinExpert
Het seminar richt zich op REVIDERM-producten en huidaandoeningen (incl. SkinCare, SkinPurity, SkinCare Xtra, SkinCare sensitive, Chemical Peel & Brightening, Tele Angi, Multi Treatment, Make-up). Te boeken na het afronden van SkinBasic evenals het behalen van de SkinExpert-status.

SkinBasic
Het seminar richt zich op de basis die nodig is om succesvol te kunnen werken met het REVIDERM-systeem, op het succesvol verkopen van producten en op de beste behandelingsresultaten.

Technology & Profit Lounge
De seminars vormen de basis voor een eenvoudige instap in de REVIDERMtechnieken (incl. microdermabrasie, echografie ultrasound, needling, radiofrequentie, MesoJet HY PO, laser, huidanalyse). Te boeken voor iedereen die de apparatieve methode in kwestie of de Profit Lounge gebruikt. Voorwaarde voor deelname is de aankoop of het bezit van een bijbehorend REVIDERM-apparaat.

Standorte

1  REVIDERM academy Sauerlach/München

2  REVIDERM academy Düsseldorf

3  REVIDERM academy Steinhausen

4  Seminarstandort Hamburg

5  Seminarstandort Dresden

6  Seminarstandort Bonn

7  Seminarstandort Nürnberg

8  Seminarstandort Stuttgart

9  Seminarstandort Zürich

10  Seminarstandort Wien

11 Seminarstandort Breukelen

12 Seminarstandort Deerlijk

reviderm academy standorte

Men kan nooit genoeg kennis opdoen. Onder dit motto worden jaarlijks meer dan 4500 deelnemers aan de REVIDERM academy getraind in de BENELUX krijgen ze de nieuwste inzichten op het gebied van dermatologie, technologie en wetenschap.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag informatiemateriaal aan en duik in de wereld van REVIDERM!

Meer ontdekken

© 2022 REVIDERM AG

(Mo-Do: 8-17 Uhr und Fr: 8-16 Uhr)